PODACI O PRIVATNOSTI (ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA)

Posetilac je saglasan da se podaci koje je dao automatski obrađuju i da ih bioskop može koristiti u svrhu onlajn rezervacije bioskopskih karata. 

 

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU LIČNIH PODATAKA

Izjava o zaštiti i prikupljanju ličnih podataka korisnika internet portala kao i o njihovom korišćenju.

Da bi ti bila omogućena rezervacija ulaznica putem internet stranice Bioskop Eurocinema potrebno je uneti lične podatke (ime i prezime, e-mail, broj telefona).

U ime Otvorenog univerziteta Subotica doo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju do momenta kupovine karte i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Vaša email adresa koju unesete prilikom registracije neće biti iskorišćena za druge namene osim za kontakt prilikom rezervacije ulaznice. Vaša email adresa neće biti predmet prodaje ili ustupanja drugim pravnim licima.

U slučaju potrebe vaši lični podaci poput broja telefona će biti iskorišćeni za potrebe ostvarivanja kontakta i provere vaših podataka i porudžbina ali neće biti predmet prodaje ili ustupanja drugim pravnim licima.

REZERVACIJA BIOSKOPSKIH ULAZNICA PREKO INTERNETA

Sledeći uslovi odnose se na onlajn rezervaciju bioskopskih ulaznica koje vam daju pravo poseta bioskopskim projekcijama u bioskopu Eurocinema. Potvrdom unosa posetilac prihvata važeće uslove poslovanja i obavezuje se na pridržavanje kućnog reda. Za pravne poslove sa korisnicima ovi opšti uslovi vrede samo ukoliko ne protivureče primenjujućim odredbama Zakona o zaštitipotrošača.

BLOKIRANJE KORISNIKA

Bioskop zadržava pravo da blokira bioskopskog posetioca koji zloupotrebi mogućnosti rezervacije. Zloupotrebom se smatra slučaj kada korisnik rezervisane karte ne podigne tri puta u jednoj kalendarskoj godini, te ne podmiri svoja dugovanja koja proizlaze iz ugovora.