Veliki povratak u bioskop!

Veliki povratak u bioskop!

Nakon nešto više od pet meseci bioskop Eurocinema ponovo otvara vrata za svoje posetioce, u utorak, 1. septembra.

Filmovi se konačno vraćaju svojoj kući, a publika će po promotivnoj ceni ulaznice od 100 dinara moći da gleda odabrane bioskopske hitove.

U utorak, 1. septembra sa početkom u 17.00 časova biće prikazana dečija animirana avantura "Frozen 2" u sinhronizovanoj verziji, od 19.00 časova prikazivaće se domaći film "Otac" koji je na ovogodišnjem Berlinalu osvojio nagradu publike, a poslenji film te večeri, sa početkom u 21.00 čas biće američka akcija "Loši momci zauvek".

Od 3. septembra bioskop nastavlja sa svojim redovnim repertoarom na kom će se naći novi filmski naslovi.

Rad bioskopa Eurocinema sprovodiće se uz poštovanje svih mera bezbednosti koje predlaže Vlada R. Srbije i Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19. U bioskopskoj sali raspored sedenja je izmenjen i podrazumeva razmak od jednog sedišta između posetilaca. Maksimalan broj posetilaca je 90. Ukoliko posetioci dolaze u paru ili u manjoj grupi (do 6 osoba) mogu da sede jedan pored drugog. Pre ulaska u bioskopsku salu biće obavezna dezinfekcija ruku i obuće. Svi zaposleni i posetioci bioskopa imaće obavezu da nose zaštitnu masku u sali, foajelu i toaletu. Radi bolje organizovanosti i bezbednosti posetilaca blagajna bioskopa biće otvorena od 8.00 do 23.00 časa. Molimo sve posetice da ukoliko osete simptome virusa ostanu kod kuće.