„SUPER MARIO BRAĆA FILM“ najgledaniji film aprila meseca u bioskopu Eurocinema

„SUPER MARIO BRAĆA FILM“ najgledaniji film aprila meseca u bioskopu Eurocinema

Animirani film „SUPER MARIO BRAĆA FILM“ koji je u okviru aprilskog repertoara prikazan u bioskopu Eurocinema tokom tri nedelje poneo je titulu najgledanijeg filma meseca sa posetom od ukupno 1487 gledalaca.

Nintendo i Iluminejšn predstavili su nam početkom aprila novi animirani film inspirisan svetom Super Maria. Animirana avantura koju smo svi čekali sa velikim nestrpljenjem nadmašila je sva očekivanja i zauzela prvo mesto na listi gledanosti, kako u srcima publike tako i na bioskopskim blagajnama, ostavivši iza sebe domaći film "Munje opet!"!

Jedinstvena zabava i iskrene emocije doprineli su tome da „SUPER MARIO BRAĆA FILM“ bude najgledniji film u domaćim i svetskim bioskopima, ali i film sa najboljim bioskopskim startom u 2023. godini. Inspirisan svetom Nintendove Mario igrice, film poziva publiku u živopisan, uzbudljiv novi univerzum, kakav do sada nije stvoren, kako bi doživeli posebno bioskopsko iskustvo, puno akcije i komičnih scena. Ovo je nova avantura najpoznatijih vodoinstalera na svetu, a na velikom ekranu glasove su im pozajmili neki od najistaknutijih holivudskih zvezda.

Imajući sluha za našu publiku kada je reč o interesovanju za film, bioskop Eurocinema je odlučio produžiti prikazivanje i tokom prvog vikenda maja pa će gledaoci imati priliku da odgledaju trenutno najgledaniji film na svetu "Super Mario braća film“ i u periodu od 6 – 7. maja u terminu od 17h.

Ukupno, tokom aprila 2023. bioskop Eurocinema je posetilo 4379 gledalaca.