„PATROLNE ŠAPE - MOĆNI“ najgledaniji film oktobra meseca u bioskopu Eurocinema

„PATROLNE ŠAPE - MOĆNI“ najgledaniji film oktobra meseca u bioskopu Eurocinema

Animirani film „PATROLNE ŠAPE - MOĆNI“  koji je u okviru oktobarskog repertoara prikazan u bioskopu Eurocinema tokom tri nedelje poneo je titulu najgledanijeg filma meseca sa posetom od ukupno 808 gledalaca.

Nakon dve godine strpljivog čekanja, u naše bioskope je stigao nastavak neodoljive porodične avanture, film "PATROLNE ŠAPE – MOĆNI" (PAW PATROL: THE MIGHTY MOVIE)!

Film „PATROLNE ŠAPE - MOĆNI” je uzbudljiva i šarena priča puna smeha, ludorija ali i nežnih osećanja koju nam na najlepši način dočaravaju naše najslađe a sada i najmoćnije kuce ulepšavajući detinjstvo milionima dece širom sveta.

Kada se magični meteor spusti u Grad pustolovina, Patrolne šape dobijaju supermoći i postaju Moćne kuce! Za Skaj, koja je najmanja u njihovom timu, nove moći su ostvarenje snova.

Ali, stvari će postati loše kada Hamdinger, njihov najveći neprijatelj, pobegne iz zatvora i udruži se sa ludom naučnicom, kako bi ukrao supermoći za dva zlikovca.

Dok sudbina Grada pustolovina visi o koncu, Moćne kuce moraju da zaustave zlikovce pre nego što postane kasno, a Skaj će morati da nauči da čak i oni najmanji mogu da naprave najveću promenu.

Najgledaniji film meseca, kako je postala praksa bioskopa Eurocinema, biće još jednom prikazan prvog vikenda novembra za sve gledaoce koji su propustili priliku da ga pogledaju tokom oktobra!

Gledaoci će imati priliku da odgledaju animirani film „PATROLNE ŠAPE - MOĆNI” u subotu, 04. i nedelju 05. novembra u terminu od 11h.

Ukupno, tokom oktobra 2023. bioskop Eurocinema je posetilo 5364 gledalaca!