Kursevi FCS-a i FDU-a za deficitarna filmska zanimanja

Kursevi FCS-a i FDU-a za deficitarna filmska zanimanja

Treću godinu zaredom, Filmski centar Srbije i Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu organizuju kurseve obuke za deficitarna filmska zanimanja, i to za: sekretarice režije, asistente režije, rasvetljivače, švenkere, šarfere i tehničare digitalnog vizuelnog sadržaja.

Kursevi se održavaju na najznačajnijoj filmskoj školi u ovom delu Evrope, koja već sedam decenija obrazuje filmske umetnike, i u najboljim rental studijima, a predavanja će držati profesori sa iskustvom, uspehom i znanjem iz teorije i prakse.

Ovi intenzivni kursevi, u malim grupama, upoznaće polaznike sa procesom rada na filmu i televiziji. Brzo, efikasno i praktično možete da steknete znanje i zvanje sekretarice režije, asistenta režije, rasvetljivača, švenkera, šarfera i tehničara digitalnog vizuelnog sadržaja, neophodnih saradnika u svakoj filmskoj ili televizijskoj ekipi, pogotovu u vreme današnje hiperprodukcije.

Rok za prijavu je 2. novembar 2022. godine.

Potrebno je dostaviti biografiju i motivaciono pismo na i-mejl: obuka@fcs.rs

Više informacija na linku

https://www.fcs.rs/kursevi-fcs-a-i-fdu-a-za-deficitarna-filmska-zanimanja/?fbclid=IwAR2B8OKL4OiOAdwev-ZXnM4GzrcdpPp7da-LHxnHmkiGeRHDRjrbhy9-kLo