„Indigo kristal“ najgledaniji film marta meseca u bioskopu Eurocinema

„Indigo kristal“ najgledaniji film marta meseca u bioskopu Eurocinema

Domaći film „Indigo kristal“ koji je u okviru martovskog repertoara prikazan u bioskopu Eurocinema tokom dve nedelje najgledaniji je film meseca sa posetom od ukupno 815 gledalaca.

Indigo Kristal je film prvenac mladog reditelja Luke Mihailovića u kome su producenti videli potencijal za ozbiljan bioskopski film. Ovo ostvarenje u bioskopu je gledala publika mahom mlađe generacije a film je dobio solidne kritike nakon uvodnih prikazivanja. Na nivou cele zemlje, Indigo Kristal je prešao brojku od 100.000 gledalaca.

Priča je smeštena u četiri dana i prati Vuka, tridesetogodišnjeg povratnika iz zatvora koji, gonjen samoubistvom najboljeg druga, pokušava da spase njegovog mlađeg brata na veče godišnjice samoubistva. Poučen iskustvom, Vuk počinje svoj put asimilacije u društvo usputno pokušavajući da sazna zbog čega je pušten dve godine ranije...

Glavne uloge su poverene Miodragu Radonjiću, Nini Janković, Denisu Muriću, Pavlu Mensuru, a u ostalu glumačku ekipu čine Miloš Petrović Trojpec, Miloš Đurović, Mateja Popović, Gorica Popović i Milan Čučilović, a kao specijalni gosti na filmu se pojavljuju i frontmeni grupe Crni cerak – Relja Despotović i Đorđe Bibić, koji su ujedno uradili i muziku za ovaj film.

Ukupno, tokom marta 2023. bioskop Eurocinema je posetilo 3841 gledalaca.