„3211“ najgledaniji film septembra meseca u bioskopu Eurocinema

„3211“ najgledaniji film septembra meseca u bioskopu Eurocinema

Film „3211“  koji je u okviru septembarskog repertoara prikazan u bioskopu Eurocinema tokom dve nedelje poneo je titulu najgledanijeg filma meseca sa posetom od ukupno 945 gledalaca.

Film „3211” je srpski biografski film o Stefanu Đuriću, uspešnom muzičaru koji jednog dana gubi sve i odlazi u zatvor gde od njegovog ranijeg života ostaju samo njegove pesme. Režiju filma o muzičaru Rasti potpisuju Danilo Bećković i Andrijana Stojković.

Ova priča o pravdi, otuđenosti, prepoznavanju životnih prioriteta, o životnoj snazi koja prevazilazi sve prepreke i žudnji za slobodom koja je iznad svega, najpre se izdvaja po tome što Rasta kroz ovu situaciju proživljava suočavanje sa vlastitim radom, svojim pesmama i načinom na koje one obogaćuju život njihovih slušalaca.

 

Najgledaniji film meseca, kako će to postati i praksa bioskopa Eurocinema, biće još jednom prikazan prvog vikenda oktobra za sve gledaoce koji su propustili priliku da ga pogledaju tokom septebra!

Gledaoci će imati priliku da odgledaju trenutno najgledaniji film u Srbiji i u subotu, 07. oktobra u terminu od 19h.

Ukupno, tokom septembra 2023. bioskop Eurocinema je posetilo 5649 gledalaca, što ga za sada čini mesecom sa najviše poseta u godini!